Lasten Hiihto Cup on maksuton matalan kynnyksen lasten ja nuorten hiihtotapahtuma, johon on mukava tulla kokeilemaan lajia ja viettämään hiihtopäivää koko perheen voimin. Tutustu lisää ja tule mukaan viihtymään. Hiihdot järjestää Kainuun Hiihtoseura.

Yhteistyössä

Yhteistyössä

16.3.2013

SIPSU-hiihdot.Lauantaiaamuna pilvettömältä taivaalta paistattelevat auringonsäteet lämmittivät nopeasti Vimpelin urheilukeskuksen yöllisen pakkasen kourista. Kovaksi ennustettu pakkanen ei siis päässyt estämään Lasten Hiihto Cupin kauden toista osakilpailua, Osuuskauppa Maakunnan yhteistyössä toteuttamia SIPSU-hiihtoja.

SIPSU-hiihdot ovat olleet perinteisesti osallistujarikkaat ja tälläkin kertaa ennakkoon ilmoittautuneita lapsia ja nuoria oli mukana yli 350. Hiihtäjät huoltajineen ja kannustajineen, Vimpelin urheilukeskuksessa nähtiinkin päivän aikana arvion mukaan yli seitsemän sataa iloista ulkoilijaa.

Lasten Hiihto Cupin finaalit, Metsäkeskus-hiihdot hiihdetään sunnuntaina 24.3 kello 11 alkaen. Päätösosakilpailussa palkitaan myös kokonaiskilpailussa parhaiten pärjänneet. Kokonaiskilpailuun lasketaan pisteet kaikkien kolmen hiihdon perusteella. 

SIPSU hiihtojen tulokset löytyvät täältä!
Kokonais Cupin tilanne 2. osakilpailun jälkeen!