Lasten Hiihto Cup on maksuton matalan kynnyksen lasten ja nuorten hiihtotapahtuma, johon on mukava tulla kokeilemaan lajia ja viettämään hiihtopäivää koko perheen voimin. Tutustu lisää ja tule mukaan viihtymään. Hiihdot järjestää Kainuun Hiihtoseura.

Yhteistyössä

Yhteistyössä

24.3.2013

LHC kauden päätös.Lasten Hiihto Cupin kolmas ja kauden viimeinen kilpailu käytiin taas aurinkoisessa kevätsäässä. Ennakkoon ilmoittautuneita lapsia ja nuoria oli 150. Viimeisessä tapahtumassa palkittiin myös kokonaiscupissa parhaiten pärjänneet. Kokonaispisteet laskettiin kaikkien kolmen osakilpailun mukaan. cupin kolme parasta sarjoittain palkittiin komein palkintolautasin.

Kilpailun ehdottomasti nuorin osanottaja oli Manta Haataja, joka osallistui neljävuotiaiden tyttöjen sarjaan vain vuoden ja neljän kuukauden ikäisenä. Mantan viidenkymmenen metrin hiihtomatka taittui reilussa neljässä minuutissa äitinsä vahvalla tuella.

Lasten Hiihto Cupin osanottajamäärä kasvoi kolmantena vuotenaan edellisvuodesta reilusti, kokonaisosallistujamäärän ollessa yhteensä 570 hiihtosuoritusta. Hienoa. Jokainen hiihtosuoritus on tärkeä osa lasten ja nuorten liikunnallisen elämäntavan omaksumiseen. Se harrastaako nuori tulevaisuudessa hiihtoa, ei ole tärkeä asia, vaan se että annetaan mahdollisuus kokeilla eri lajeja ja nauttia ulkoilusta.

Lasten Hiihto Cupin järjestäjät kiittävät tästä kaudesta ja toivottavat teidät kaikki osallistumaan myös ensi vuonna.


METSÄKESKUS hiihtojen tulokset

LHC 2013 kokonaiskilpailun tulokset