Lasten Hiihto Cup on maksuton matalan kynnyksen lasten ja nuorten hiihtotapahtuma, johon on mukava tulla kokeilemaan lajia ja viettämään hiihtopäivää koko perheen voimin. Tutustu lisää ja tule mukaan viihtymään. Hiihdot järjestää Kainuun Hiihtoseura.

Yhteistyössä

Yhteistyössä

24.2.2024

SIPSU-hiihdot sunnuntaina 10.3. / TULOKSET

SIPSU hiihodoissa kilpaili kaikkinensa 291 iloista kisailijaa! Tulokset päivän kisasta löytyvät TÄÄLTÄ. Kokonasikisan tulokset TÄÄLTÄ.

Tänäkin vuonna LHC-kisasarja liikutti lapsia ja aikuisia lähes 600 kisasuorituksen verran. Isot kiitokset tukijoille, talkoolaisille ja tietysti lapsille ja vanhemmille. Ensi vuonna jatketaan taas!

Terveisin,

LHC-Tiimi


Lähtölista huomisiin kisoihin on valmistunut ja se löytyy TÄÄLTÄ. Lähtöväli on suuresta ilmoittautumismäärästä johtuen 20 sekuntia, tarkistathan oman lähtöaikasi listasta että olet ajoissa paikalla.

Tervetuloa kisoihin!


Ilmoittautuminen on päättynyt, tervetuloa kisoihin!

Lunta on Kajaanissa jo 75cm ja ladut huippukunnossa, eli nyt on juuri oikea hetki ilmoittautua 10.3. SIPSU-hiihtoihin!  Linkki ilmoittautumislomakkeeseen löytyy TÄSTÄ ja oikeasta sivupalkista. Kokonaiskilpailun tämän hetken tilanne löytyy TÄÄLTÄ. Jos olette epävarmoja, tuletteko hiihtoihin, ilmoittaudu silti kaiken varalta. Meille järjestäjille on helpompi, jos kisoissa on muutama ylimääräinen ilmoittautunut kuin paljon jälki-ilmoittautujia. Kiitos! :)

Hiihtoterveisin,
SIPSU ja LHC -tiimi