Lasten Hiihto Cup on maksuton matalan kynnyksen lasten ja nuorten hiihtotapahtuma, johon on mukava tulla kokeilemaan lajia ja viettämään hiihtopäivää koko perheen voimin. Tutustu lisää ja tule mukaan viihtymään. Hiihdot järjestää Kainuun Hiihtoseura.

Yhteistyössä

Yhteistyössä

29.1.2024

HIPPO -hiihdot 10.2. - TULOKSET LISÄTTY

HIPPO-hiihdot hiihdettiin erinomaisessa talvisäässä, maaliin hiihti 151 hiihtäjää. Tulokset löytyvät TÄÄLTÄ

Seuraavat kisat, LHC:n päättävät SIPSU-hiihdot hiihdetään 10.3. Tervetuloa!

****************

HIPPO-hiihtojen lähtölistat löytyvät TÄÄLTÄ! Lähtöaika 12:00 ja hiihtotapana perinteinen!

Tervetuloa kisoihin!

*********************************

Lauantain ennuste on tällä hetkellä aamulla kylmä, mutta ilma lämpiää alkuiltapäivään mennessä -14 asteeseen. Kisat järjestetään joka tapauksessa, mutta alkamisajankohtaa myöhästetään tunnilla, kisat alkaa kello 12:00

Luvassa on kylmää, mutta onneksi tuuletonta keliä. Pyydämme vanhempia huomioimaan tämän. Arvioikaa pakkastilanne oman lapsenne kohdalla ja tehkää päätös hiihtämisestä itsenäisesti. Tällaisissa matalan kynnyksen ilmaistapahtumissa vastuu lasten hyvinvoinnista on vanhemmilla. 

Lämmintä päälle ja tervetuloa viettämään mukavaa hiihtopäivää Vimpeliin!

*********************************

Lauantaille luvataan aika reipasta pakkasta. Teemme päätöksen kilpailujen järjestämisestä perjantaina ja asiasta ilmoitetaan täällä blogilla. Vaihtoehtoina on kisojen hiihtäminen normaalisti lauantaina tai siirtäminen sunnuntaille. Seuraamme pakkastilanteen kehittymistä. Toivottavasti päästään kisailemaan!

Ilmoittautuminen 10.2. HIPPO-hiihtoihin (hiihtotapa PERINTEINEN) on nyt auki. Linkki ilmoittautumislomakkeeseen löytyy <ilmoittautuminen päättynyt> ja oikeasta sivupalkista. :)

Jos olette epävarmoja, tuletteko hiihtoihin, ilmoittaudu silti kaiken varalta. Meille järjestäjille on mukavampi, jos kisoissa on muutama ylimääräinen ilmoittautunut kuin paljon jälki-ilmoittautujia. Kiitos! 

Hiihtoterveisin,

Henri-hippo ja LHC -tiimi