Lasten Hiihto Cup on maksuton matalan kynnyksen lasten ja nuorten hiihtotapahtuma, johon on mukava tulla kokeilemaan lajia ja viettämään hiihtopäivää koko perheen voimin. Tutustu lisää ja tule mukaan viihtymään. Hiihdot järjestää Kainuun Hiihtoseura.

Yhteistyössä

Yhteistyössä

26.3.2014

Iivo Niskanen kauden päätöskilpailuun, tosin ilman suksia

Tuore nuorten maailmanmestari ja olympiavoittaja Iivo Niskanen jakaa ensi lauantaina Lasten Hiihto Cupin kauden päätöskilpailun palkinnot. Kovalla vauhdilla hiihdon maailman kärkeen noussut hiihdon keulakuva haluaa tukea lasten ja nuorten laadukasta toimintaa hiihdon parissa. Iivo on hiihtojen ajan paikalla kisakeskuksessa ja hihaan tarttumalla saa varmasti nimmarkortin tai halutessaan pääsee kaverikuvaan.

Lasten Hiihto Cupin päätöskilpailu järjestetään lauantaina 29.3 klo 11 alkaen Vimpelinvaaran urheilustadionilla. Haastavista lumiolosuhteista huolimatta kilpailut järjestetään pienin ratamuutoksin. Lasten Hiihto Cupin kahdessa kauden aikaseimmissa osakilpailussa on ollut yhteensä vajaa viisisataa hiihtäjälupausta. Keskiviikkoaamuun mennessä päätöstapahtumaan on ilmoittautunut sata hiihtäjää. Ilmoittautuminen lauantain kilpailuun on auki perjantaina klo 18 asti. Ilmoittautumis- ja muut ohjeet löydät Lasten Hiihto Cupin nettisivuilta (lhckajaani.blogspot.fi).

Tervetuloa viihtymään.

PS: Ohessa hieman muuttuneet stadionjärjestelyt.