Lasten Hiihto Cup on maksuton matalan kynnyksen lasten ja nuorten hiihtotapahtuma, johon on mukava tulla kokeilemaan lajia ja viettämään hiihtopäivää koko perheen voimin. Tutustu lisää ja tule mukaan viihtymään. Hiihdot järjestää Kainuun Hiihtoseura.

Yhteistyössä

Yhteistyössä

10.1.2020

Intersport-hiihtojen lähtölista julkaistu!

Lasten Hiihto Cupin juhlavuoden avaavan Intersport-hiihtojen lähtölista on julkaistu ja se löytyy TÄÄLTÄ! Kisoihin on ilmoittautunut todella mahtava määrä hiihtäjiä, yhteensä 195! Kisojen hiihtotapana on VAPAA, mutta myös perinteisen latu on vedetty.

Intersport-hiihtoihin liittyy muutamia erikoisjärjestelyjä:
1. Kisatoimistona ja numeroiden jako paikkana toimii kuuluttamon vasen pääty lähtöpaikalta katsottuna koska Vimpelin kahvio on remontissa. Kulku kisatoimistoon tampattua latu-uraa pitkin katsomon päästä, stadionin portaat ovat jäiset ja liukkaat. Vessat ovat normaalisti käytössä kahviolla.
2. Koska kisojen kanssa samaan aikaan järjestetään koiranäyttely pallohallissa niin Vimpelissä on paljon ihmisiä paikalla. Pyrkikää parkkeeraamaan Vimepelin pururadan parkkialueelle ja jäähallin parkkipaikalle.

Tervetuloa kisoihin!
LHC-Tiimi ja Kajaanin Intersportin väki