Lasten Hiihto Cup on maksuton matalan kynnyksen lasten ja nuorten hiihtotapahtuma, johon on mukava tulla kokeilemaan lajia ja viettämään hiihtopäivää koko perheen voimin. Tutustu lisää ja tule mukaan viihtymään. Hiihdot järjestää Kainuun Hiihtoseura.

Yhteistyössä

Yhteistyössä

12.3.2012

Lasten Hiihto Cupin toinen osakilpailu innosti lapset ja nuoret hiihtämään.


Lasten Hiihto Cupin toinen osakilpailu, SIPSU-hiihdot, innosti sunnuntaina runsaslukuisen joukon hiihdonystäviä Vimpelin urheilukeskukseen. Vajaa 350 lasta ja nuorta suoritti urakkansa hiihtoladulla enemmän tai vähemmän kilpailumielellä ja kaikilla näytti olevan mukavaa. Toki muutamia kaikista nuorimpien sarjojen hiihtäjää näytti jännittävän ylitsepääsemättömästi, mutta maalissa kaikki saivat palkinnoksi hyvän mielen lisäksi mitalin ja lauantaipussin.

Lasten Hiihto Cup jatkuu kolmen viikon kuluttua lauantaina 31.3 pidettävissä Hiihtofestivaali, INTERSPORT Hiihdoilla, jotka päättävä talven Lasten Hiihto Cupit. Viimeisessä osakilpailussa palkitaan yhteiskilpailussa parhaiten pärjänneet. Lisäksi Hiihtofestivaaleilla hiihdetään Kainuun Nuoriso Cupin osakilpailu ja paikalla on paljon hiihtoon liittyvää oheistoimintaa.


Tervetuloa viettämään koko perheen iloista ulkoilupäivää.

Mikko M